Royal Canin – добре позната марка храни за кучета

Royal Canin - добре позната марка храни за кучета

Отличава се с голямо разнообразие от асортименти – има специални линии за абсолютно всяка категория от всяка марка храни за кучета. Балансът на състава е одобрен от водещите зоо-диетолозите. Производителят се опитва да вземе предвид всички естествени биологични нужди на кучетата, но в същото време да не удари твърде много портфейла на собственика.

Акана

Така се нарича предприятието, което е разположено в Канада, принадлежи към производството на пълен цикъл. Тоест, това означава, че всички етапи на производството на кучешката храна се извършват в едно предприятие. Това позволява да има по-добър контрол на процеса, което гарантира високо качество. Компанията също така самостоятелно разработва пълноценни рецепти за своите разновидности кучешка храна. Тоест всека марка храни за кучета има специално пригодена за типа куче. Компонентите се доставят от доказани през годините доставчици и са сертифицирани. Храната за кучета Akana принадлежат към суперпремиум класа и заслужава вниманието Ви.

Грандорф

Кучешката храна на тази марка се произвежда в малко предприятие, но отговаря на всички съвременни стандарти и изисквания за качество. Съставът на фуражите Grandorf включва естествени месни компоненти, зърнени храни, зеленчуци, зърнени култури и други добавки, с изключение на изкуствените.

Фармина

Тази италианска компания също създава свои собствени уникални формули за кучешка храна. Съставът на тази храна за кучета е възможно най-естествена за хищник, така че протеиновите съставки са средно 70%. Също така под тази марка се произвеждат кучешки храни от различни класове – от икономични до холистични. Това означава, че всеки собственик ще може да избере оптималната диета, като вземе предвид не само характеристиките на домашния любимец, но и неговия портфейл. В същото време дори кучешката храна от икономична класа се състои от естествени съставки и няма никакви без вредни добавки.

Монж

Тази разновидност кучешка храна с първокласно качество се произвежда от известна американска компания повече от половин век. Тази марка принадлежи към средната категория и представлява най-доброто съотношение между цена/качество. Храната съдържа естествени месни съставки и различни добавки.

Royal Canin – добре позната марка храни за кучета
Към началото